Om mig

streckportatt3
Om mig
Hej! Jag heter Emma Westerberg. Jag är illustratör och informationsdesigner. Efter några år i Eskilstuna har jag nu flyttat tillbaka till Luleå med min familj. Ibland skapar jag bilder för hand med penna, pensel och papper och ibland arbetar jag direkt i datorn. Det varierar från projekt till projekt, ofta blir det en blandning. Titta gärna runt i min portfolio för exempel på uppdrag och bildmanér.

Utbildning
2010–2014 Kandidatexamen, Informationsdesign med inriktning Informativ illustration, Mälardalens Högskola, Eskilstuna, Sverige.

Goda vitsord
Elna Nord, Utställningsproducent, Världskulturmuseerna: ”Vi anlitade Emma Westerberg som illustratör i samband med produktionen av vår nya basutställning om Egypten. Uppdraget innebar bl.a. att göra renritningar av arkeologiska föremål samt informativa bilder som skulle förklara funktionen med föremål eller historiska utvecklingsskeden. Emma är inte bara en skicklig illustratör utan också noggrann, strukturerad och levererar enligt tidplan. Hon gjorde egen research för att försäkra sig om att bilderna verkligen beskrev det de var ämnade att beskriva och stämde regelbundet av med oss som var beställare. Jag skulle varmt rekommendera andra att anlita Emma.”

Godkänd för F-skatt. Bankgiro 5053-2019.